Blogg

 1. Fri frakt og retur

  Hos oss på DrivLinje.no gjelder fri frakt og retur hvis produktet ikke passer din bil.

   

  På vår hjemmeside søker vi etter bildeler med to forskjellige systemer, det ene er Carlinkment og det andre er det tradisjonelle reg-søkesystemet.

   

  Med tradisjonelle reg søkes systemer

  Når du bestiller fra vår side uten at delen er merket med Carlinkment (Garantert riktig del) så blir bilinfo overført med din odre, da tar vi og sjekker bestillingen din og hvis det skulle være noen problemer med din odre, kontakter vi deg før varen blir sendes til dere. Det som er viktig er at du bruker det reg-nummeret som delen skal monteres på og ikke en annen bil som dere tror er den samme. Hvis dere har bestilt delen uten å bruke reg-nr, gjelder ikke fri frakt og retur. Med tradisjonelle reg søkes systemet gjelder fri frakt og retur, ved feilbestilling for samtlige kategorier, untatt kategorier som mellomakselkryss og universelle deler, da disse ikke kan kontrolleres via understellsnummeret på bilen . Vær oppmerksom på at fri frakt og retur ved feilbestilling ikke gjelder på ekspress pakke, vi refunderer ikke ekspressfrakten, kun de vanlige sendinger som Servicepakke, På Døren Pakke og Bedriftspakke.

   

  Med Carlinkment

  Delene som er funnet via Carlinkment som er merket med symbolet (Garantert riktig del), trenger vi ikke kontrollere, det vil si at varen sendes direkte til dere. Med Carlinkment systemet gjelder fri frakt og retur ved feilbestilling for samtlige kategorier. Husk dere må bruker det reg-nummeret som delen skal monteres på og ikke en annen bil som dere tror er den samme. Vær også oppmerksom på at fri frakt og retur ved feilbestilling ikke gjelder på ekspress pakke, vi refunderer ikke ekspressfrakten kun de vanlige sendinger som Servicepakke, På Døren Pakke og Bedriftspakke.

  Read more
 2. Samarbeid med Carlinkment

  Drivlinje.no har innledet samarbeid med Norges beste reg søk modul

  Garantert riktig bildel

  Ser du dette symbolet på våre produkter da kan du være trygg på at det er riktig bildel. De tradisjonelle reg søk moduler er et ok verktøy for og finne deler til din bil, men dessverre så fungerer dem ikke hele veien ut. Det har å gjøre med forskjellige ting men framfor alt at de har begrenset informasjon. De kan ikke se hvor chassisbrytningen er, eller annen nødvendig informasjon som kan behøves for å finne riktig bildel. Carlinkment er utviklet av folk som har arbeidet lenge innen bildelmarkedet, og som har sett seg lei på de gamle tradisjonelle systemene, de vet hvilke utfordringer bildelsbransjen kan ha når de skal skaffe rett del til din bil. Det finnes ingen begrensninger med Carlinkment, den kan fungere et komplementeringsverktøy, eller som et eget system. Vi på Drivlinje.no tar fram alle deler som kan passe til bilen din med de vanlige regnr-søk modulen og der etter kontrollere med Carlinkment om hvilke av disse deler som er den riktige delen.

   

  Når vet jeg at Carlinkment har undersøkt delen på Drivlinje.no?

  Når du ser symbolen (Garantert riktig del) på produktet så har Carlinkment kontrollert delen. Da skal delen passe til bilen din og dere slipper å kontrollere om det er riktig del.

   

  Kan det bli feil del med Carlinkment?

  Ja, det kan det, dersom Carlinkment har fått feilinformasjon fra sine kilder som f.eks feil informasjon om delen, feil informasjonen på selve bilen, deler som ikke bør bli koblet, kobles likevel til Carlinkment, hvis bilen er ombygd, eller noe på bilen er endret slik som girkasse eller bare et menneskelig feil. Carlinkment fungerer 100 % så lenge de har fått riktig informasjon fra alle kilder. Sammenlignet med de vanlige reg søk systemer der man får feil bildeler, selv om informasjonen er riktig fra alle kilder. Det er det som er den store forskjellen mellom Carlinkment og de andre regsøk mondulen. De vanlige reg søks moduler tar frem deler som kan passe til din bil, men Carlinkment tar kun frem de deler som passer til din bil.

   

  Finnes det bakdeler med Carlinkment ?

  Det eneste bakdelen med Carlinkment er at det tar litt tid å få koblet delene til det nye systemet, men vi jobber kontinuelig med det. De deler som ikke er koblet til Carlinkment kommer fortsatt til å fungere med det vanlige systemet.

   

   

   

  Read more
 3. Powertrain Europe AS

  Powertrain Europe AS tar over driften av drivlinje.no.

  Drivlinjen har spesialisert seg på drivaksler og har igjennom flere år utviklet en fantastisk nettside som gjør det lett å velge rett del. Dette gjør at vil kunne tilby reg.nr søk for personbiler og varebiler.

  Vi vil videreføre salg av drivaksler, men vil også legge inn mange flere mellomaksler og deler. Powertrain vil kontinuerlig jobbe for at flere og flere mellomaksler blir søkbare. Målet vårt er å bli Norges første nettbutikk hvor du enkelt kan finne riktig mellomaksel på skiltnummer. Tjenesten vil være nede i sommer for å gjøre de endringer som kreves. Vi kommer tilbake i august. Løpende oppdateringer kan følges her. Vi gleder oss til å tilby dette for våre kunder.

  Read more
To Top