Hos oss på DrivLinje.no gjelder fri frakt og retur hvis produktet ikke passer din bil.

 

På vår hjemmeside søker vi etter bildeler med to forskjellige systemer, det ene er Carlinkment og det andre er det tradisjonelle reg-søkesystemet.

 

Med tradisjonelle reg søkes systemer

Når du bestiller fra vår side uten at delen er merket med Carlinkment (Garantert riktig del) så blir bilinfo overført med din odre, da tar vi og sjekker bestillingen din og hvis det skulle være noen problemer med din odre, kontakter vi deg før varen blir sendes til dere. Det som er viktig er at du bruker det reg-nummeret som delen skal monteres på og ikke en annen bil som dere tror er den samme. Hvis dere har bestilt delen uten å bruke reg-nr, gjelder ikke fri frakt og retur. Med tradisjonelle reg søkes systemet gjelder fri frakt og retur, ved feilbestilling for samtlige kategorier, untatt kategorier som mellomakselkryss og universelle deler, da disse ikke kan kontrolleres via understellsnummeret på bilen . Vær oppmerksom på at fri frakt og retur ved feilbestilling ikke gjelder på ekspress pakke, vi refunderer ikke ekspressfrakten, kun de vanlige sendinger som Servicepakke, På Døren Pakke og Bedriftspakke.

 

Med Carlinkment

Delene som er funnet via Carlinkment som er merket med symbolet (Garantert riktig del), trenger vi ikke kontrollere, det vil si at varen sendes direkte til dere. Med Carlinkment systemet gjelder fri frakt og retur ved feilbestilling for samtlige kategorier. Husk dere må bruker det reg-nummeret som delen skal monteres på og ikke en annen bil som dere tror er den samme. Vær også oppmerksom på at fri frakt og retur ved feilbestilling ikke gjelder på ekspress pakke, vi refunderer ikke ekspressfrakten kun de vanlige sendinger som Servicepakke, På Døren Pakke og Bedriftspakke.