Drivlinje.no har innledet samarbeid med Norges beste reg søk modul

Garantert riktig bildel

Ser du dette symbolet på våre produkter da kan du være trygg på at det er riktig bildel. De tradisjonelle reg søk moduler er et ok verktøy for og finne deler til din bil, men dessverre så fungerer dem ikke hele veien ut. Det har å gjøre med forskjellige ting men framfor alt at de har begrenset informasjon. De kan ikke se hvor chassisbrytningen er, eller annen nødvendig informasjon som kan behøves for å finne riktig bildel. Carlinkment er utviklet av folk som har arbeidet lenge innen bildelmarkedet, og som har sett seg lei på de gamle tradisjonelle systemene, de vet hvilke utfordringer bildelsbransjen kan ha når de skal skaffe rett del til din bil. Det finnes ingen begrensninger med Carlinkment, den kan fungere et komplementeringsverktøy, eller som et eget system. Vi på Drivlinje.no tar fram alle deler som kan passe til bilen din med de vanlige regnr-søk modulen og der etter kontrollere med Carlinkment om hvilke av disse deler som er den riktige delen.

 

Når vet jeg at Carlinkment har undersøkt delen på Drivlinje.no?

Når du ser symbolen (Garantert riktig del) på produktet så har Carlinkment kontrollert delen. Da skal delen passe til bilen din og dere slipper å kontrollere om det er riktig del.

 

Kan det bli feil del med Carlinkment?

Ja, det kan det, dersom Carlinkment har fått feilinformasjon fra sine kilder som f.eks feil informasjon om delen, feil informasjonen på selve bilen, deler som ikke bør bli koblet, kobles likevel til Carlinkment, hvis bilen er ombygd, eller noe på bilen er endret slik som girkasse eller bare et menneskelig feil. Carlinkment fungerer 100 % så lenge de har fått riktig informasjon fra alle kilder. Sammenlignet med de vanlige reg søk systemer der man får feil bildeler, selv om informasjonen er riktig fra alle kilder. Det er det som er den store forskjellen mellom Carlinkment og de andre regsøk mondulen. De vanlige reg søks moduler tar frem deler som kan passe til din bil, men Carlinkment tar kun frem de deler som passer til din bil.

 

Finnes det bakdeler med Carlinkment ?

Det eneste bakdelen med Carlinkment er at det tar litt tid å få koblet delene til det nye systemet, men vi jobber kontinuelig med det. De deler som ikke er koblet til Carlinkment kommer fortsatt til å fungere med det vanlige systemet.