Noen ord om Drivlinje.no

Om oss

Tre gode grunner til å bli kunde hos oss!

01

Vi befinner oss i Norge og sender alt fra vårt lager i Sarpsborg.

 

 
02

Alle våre deler oppfyller ISO standard, bildeler av original kvalitet eller tilsvarende opp til 10 års garanti.

 

 
03

Vi kontrollere alle bestillinger med understellsnummeret.

 

 

Noen ord om oss

Velkommen til DrivLinje.no ("Drivakselen AS") Din leverandør av nye bildeler til Norges beste priser.

DrivLinje.no er en nettbutikk som drives av Drivakselen AS. Vi befinner oss i Sarpsborg i St. Marie Gate 57 og er stolte forhandlere av EuroDriveLine med Enerett i Norge. Mer om EuroDriveLine kan du lese om på følgende link http://www.eurodriveline.com/en.

Vårt hovedområde er bildeler innen Drivlinje slik som drivaksler, drivknuter, abs ringer, mellomakslermansjetter m.m., men vi utvider kontinuerlig vårt sortiment med nye bildeler. Alle våre deler oppfyller ISO standard og er av original kvalitet eller tilsvarende, og alle våre deler selges komplett så lenge ikke noe annet er oppgitt på vår nettside.

Vi på DrivLinje.no tilstreber alltid å gi god service og gjør det vi kan for at du som kunde skal være fornøyd med oss. F.eks. benytter vi markedets beste verktøy for å finne rett del til din bil. Ved hjelp av våre verktøy har vi mulighet til å finne rett del via chassisnummer til de fleste bilmerker. De opplysningene tar vi fram via registreringsnummer eller at vi forstår viktigheten av rask levering. Takket være vårt store og omfattende lager samt vårt samarbeide med Bring, kan vi vanligvis sende din bestilling samme dag som du har bestilt. Det tar da som regel fra 1-3 arbeidsdager før du mottar varen avhengig av hvor i landet du bor. Dersom vi ikke har varen på lager bestiller vi den umiddelbart fra vår forhandler. Det tar da som regel 4-5 arbeidsdager innen din vare blir sendt fra vårt lager i Sarpsborg. Vi holder deg alltid oppdatert via epost vedrørende din bestilling, men dersom du lurer på noe eller er usikker på om delen passer til din bil, er det bare å ringe eller skrive til oss så kommer vi til å hjelpe deg på best mulig måte. Husk at kvalitet måles på garantibetingelser, så det eneste som skiller våre bildeler fra våre konkurrenters er prisen.

 

Hvis du har problemer med å finne rett del til bilen din, kan du alltid ringe eller email oss på post@drivlinje.no eller bruke

kontaktformularen .

Velkommen til oss på Drivlinje.no!