Drivlinje.no integritetspolicy

1. Generelt 

Drivaksele AS ("Drivlinje.no") ønsker å vise med denne personvernpolicyen hvordan vi sikrer at dine personopplysninger blir behandlet i samsvar med norsk lov om personopplysninger.  For noen av Drivlinje.no tjenester kan det være spesielle betingelser for vår behandling av personopplysninger. I slike tilfeller vil du bli informert om disse vilkårene i forbindelse med bruken av disse tjenestene. Denne personvernregelen gjelder både forbrukere og bedriftskunder som bruker Drivakselen AS nettsted Drivlinje.no med det formål å kjøpe Drivakselens produkter og tjenester. Du skal alltid kunne føle deg trygg når du sender dine personlige opplysninger til oss. Drivlinje.no har derfor tatt de tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltakene som er nødvendige for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, bruk, endring og sletting.

 

2. Ansvarlig for personopplysninger 

Drivlinje.no , Organisasjonsnummer: 9131 91021,St. Marie gate 57 , 1706 Sarpbsorg, er ansvarlig for å behandle dine opplysninger, på vår hjemmeside, i forhold til personvernloven.
Informasjon om hvordan du kontakter oss finner du under avsnitt 10

 

3. Når bruker vi personopplysninger? 


DrivLinje.no bruker dine personopplysninger når du bruker vår hjemmeside, for å lage en konto, lage en bestilling, kontakter kundeservice eller skal sende reklamasjon på en vare, tilbake til oss/fabrikanten. DrivLinje.no kan tilogmed få informasjon fra sine samarbeidspartenere som bambora i den hensikt som er relatert for å administrere kjøp av produkter eller tjenester som du ønsker å bestille eller er interressert i. DrivLinje.no bruker informasjonskapsler (cookies) for å samle inn informasjon om deg eller kommunikasjonsutstyr som du bruker (f.eks data, ipad, mobilen etc.)

Mer informasjon omDrivLinjen`s bruksområder om informasjonskapsler kommer frem på http://www.drivlinje.no/cookies

 

4. Hvilke personopplysninger samler vi inn? 

4.1 Privatpersoner

Når du kjøper et produkt, og søker om kreditt via Bambora kan det firmaet komme til å samle inn personopplysninger om deg, slik som navn persomnummer, dine kontakt opplysninger, ditt kort/ kontonummer og din IP-adresse. Drivlinje.no samler den informasjonen som de trenger for å kunne bla. prossessere ordre/bestillinger.

4.2 Firma 

Ved bestillinger fra firmaer, samler vi inn opplysninger om den personen som lager en firmakonto, eller legger inn bestillinger. DrivLinje.no samler kun inn kontaktpersonenes navn og kontaktopplysnigner samt firmaet`s
organisasjonsnummer og firmaopplysninger.

 

5. Hvor lenge spares opplysningene 

Vi sparer opplysningene så lenge det er nødvendig. Vi kan komme til å spare på opplysningene lengre enn vi må, i følge loven eller for å bevare rettslige interessser ved f.eks en tvist.

 

6. Hvorfor DrivLinje.no håndterer dine personopplysninger ? 

 

6.1 Privatpersoner
DrivLinje.no behandler dine personopplysninger av forskjellige grunner. Hovedsaklig for å administrere kjøp, betalningstransaksjoner, returer og reklamasjoner.

6.2 Firma
DrivLinjen.no behandler firmaets opplysninger for å gjennomføre og administrere kjøp, betalningstransaksjoner, forsikringer, returer og reklamasjoner. Opplysningene kan tilogmed legge grunnlag for markneds- og
firmanalyser til marknedsundersøkninger, statistikk og firmaoppfølgning. Når man lager en firmakonto hos DrivLinje.no har du som selvstendig næringsdrivende eller firmarepresentant fått informasjon og gitt sammtykke til at DrivLinje.no sender nyhetsbrev og annen informasjon/reklametil dere, via e-post, sms eller på annen måte.Tilpasses og analyseras med formål for å tilrettelegge informasjon til deg/dere baseret på de bestillninger du har laget og ditt bruksområde.

 

7. Hvem gir vi ut opplysninger til? 



Vi kan komme til å gi ut adressopplysninger til samarbeidsspartner og andre tredje part i hensikt fullføre vår avtal med deg for å kunne leverere, bestille varer
eller tjenster DrivLinje.no kan tilogmed komme til å gi ut personopplysninger til selskap som behandler personopplysninger for DrivLinjen f.eks IT-leverandører,Posten,samarbeidspartnere, og de som fører regnskap for oss. Ved kreditsjekk oppgis personopplysninger ut til et kredittopplysninger i den hensikt å sjekk om kreditt skal kunne bevilges.  Vi selger eller bytter aldri noen adresseopplyninger med andre selskaper, samarbeidsspartnere eller organisasjoner.
Personopplysninger kan også komme til bli ut om det er nødvendig  for å følge gjeldene lovkrav eller krav fra myndighetene, for å ivareta DrivLinje`s rettslige intresse eller for å oppdage, forebygge eller oppdage bedrageri
og andre sikkerhets- eller tekniske problem.

 

8. Lenker til eksterne web plasser 

DrivLinjen`s hjemside kan inneholde lenker til webplasser som drives eller eies av noen annen enn DrivLinje.no. DrivLinje.no gir ikke ut eller tar ansvar for viderebehandlingen av personopplysninger som skjer på disse web plasser.

 

9. Forandringer av integritetspolicyen


Om mindre endringer av disse retningslinjer gjøres kommer DrivLijen.no til og publisere de justerte rettingslinjer på DrivLinjen`s hjemmeside med informasjon om når endringene trer i kraft. Om DrivLinjen.no gjennomfører noen vesentlige forandringer i integritetspolicyen kommer DrivLinje.no å informer deg via e-post.

 

10. Rett til å begjære informasjon og rettelser

Du har rett ifølge personopplysningsloven til kostnadsfritt en gang per år, gjennom en skriftlig underskrevet søknad, til å få ut informasjon om hvilke personopplysninger som DrivLinje.no behandler om deg og til hvilken hensikt (så kalt registerutdrag). Du har også rett til å få feilaktige, misvisende eller ufullstendige opplysninger rettet, blokkere, avidentifisere eller slettet de. Kontakt oss på noe av metodene nedenfor om du vil vite mer om hvordan Drivlinje.no behandler dine opplysninger.

 

To Top