Vi kontrollerer din ordre

sjekkes med vin nr

Når du bestiller på vår side og delen er merket med (sjekkes via vin-nr) så blir bilinformasjonen overført med din ordre, da tar vi og sjekker bestillingen din og hvis det skulle være noen problemer med din ordre, kontakter vi deg før varen blir sendt til deg/dere. Det som er viktig er at du bruker det reg-nummeret som delen skal monteres på og ikke en annen bil som dere tror er den samme. Uansett hvor bra / rett en del er koblet eller hvor bra / rett bil informasjon er så duger ikke det gamle tradisjonelle systemene hele veien. De kan ikke se hvor chassisbrytningen kan være, eller annen nødvendig informasjon som man kan behøve for å finne riktig bildel. Med det menes at selv om informasjonen er riktig fra alle kilder så klarer ikke de tradisjonelle systemene å finne kun de rette delene, men de tar frem deler som kan passe til din bil.

Vi på Drivlinje.no stoler ikke på de gamle systemene, vi kontrollerer alle ordre via chassis nummer, om delen er koblet med tradisjonelle systemene. De tradisjonelle systemene er et bra verktøy for å finne deler til din bil, men de tar bare frem deler som kan passe til din bil, og ikke de som passer til bare din bil. Vi har hørt mange ganger hvis delen er riktig koblet eller om bilinformasjon er rett så kommer de vanlige regnr. søkesystemet til å fungere utmerket  og dersom informasjon er riktig fra alle parter, så fungerer det utmerket og dette kan vi med sikkerhet fortelle om at dette ikke er sant og kommer aldri til å bli med de tradisjonelle systemene, da systemet er begrenset og bildelsindustrien for kompleks for de vanlige regnr søk-modulene derfor kontrollerer vi alltid din ordre, slik at det blir riktig del på første forsøket om bildelen er merket med (sjekkes via vin-nr). Dessuten så er de meste informasjonen fra bildels leverandører og informasjon om bilen riktig, det er veldig liten minoritet som har feil informasjon og når det er feilinformasjon på disse to punkter så endres disse med tiden, uten de store problemene sitter på de tradisjonelle regnr-søkesystem. 

Husk med tradisjonelle regnr-søkesystemet gjelder fri frakt og retur, ved feilbestilling for samtlige kategorier, unntatt kategorier som mellomakselkryss og universelle deler, da disse ikke kan kontrolleres via understellnummeret på bilen. Vær også oppmerksom på at fri frakt og retur ved feilbestilling ikke gjelder på ekspress pakke, vi refunderer ikke ekspressfrakten, kun de vanlige sendinger som Servicepakke, På Døren Pakke og Bedriftspakke.

 

To Top